Адријана Игњатовић

Адријана Игњатовић је апсолвенткиња педагогије на Филозофском факултету Универзитета у Београду. Рођена је у Земуну, где је завршила Земунску гимназију, друштвено-језички смер.

Од септембра 2012. године ради као сарадница (радионичарка) на дечијим креативним радионицама Шарени табани и Баушумова у Центру за ликовно образовање - Шуматовачка.

 У оквиру програма универзитетске радне праксе 2011/2012  била је на четворомесечној пракси у установи културе Шуматовачка - Центар за ликовно образовање, у Београду. Поред различитих послова из области маркетинга, учествовала је организацији и реализацији изложби, манифестација и пројеката самог Центра, као и у оквиру манифестација у којима је Центар учествовао, попут Ноћи музеја (мај 2012.), Ноћи отворених атељеа (јун 2012.), Миксер фестивала (јун 2012.), изложбе у парку Војводе Бојовића на Врачару у оквиру добротворне акције Трчимо за бебе (април 2012.),  13. Битеф Полифоније (септембар 2012.).

У јулу 2009. године волонтирала је на Универзијади одржаној у Београду, у сектору Културна и туристичка промоција града Београда. Радила је у инфо центру у Универзитетском селу где је била ангажована на пословима културне и туристичке  промоције града Београда. Поред тога, радила је у oрганизацији и реализацији свакодневних програмских активности сектора, кроз сталну сарадњу и комуникацију са члановима тог и других сектора.

Говори енглески језик.